Продължете към съдържанието

Официално представителство
на Анадолу Медицински Център

Представителство в България

Българското представителство на Анадолу Медицински Център повече от 15 години помага на българските пациенти да получат качествена медицинска помощ в Истанбул. Много от тях са лекувани със сериозни заболявания, които са трудни за диагностициране. Някои на практика са загубили надежда, че ще се справят с болестта си. Но медицината от световна класа е по-близка и по-достъпна, отколкото биха могли да си представят.

Нашите офиси не са медицинско заведение и предоставят само безплатни услуги за организиране на лечение в Анадолу Медицински Център в Турция.

 

представителство, лечение в Турция, Анадолу Медицински Център
образна диагностика, лечение в Турция, Анадолу Медицински Център

Нашата роля

Нашата роля на представителство е да запознаем заинтересованите лица с възможностите на в Анадолу Медицински Център. Помагаме на пациентите и техните близки да организират диагностиката и лечението си в нашата клиника в Истанбул. Грижим се за всички подробности от осигуряване на второ медицинско мнение до съдействие във възстановителния период и след него.

Всички наши услуги са абсолютно безплатни, тъй като ние сме официален представител на Анадолу Медицински Център в България.

Услуги на нашите офиси

Съдействаме за напълно безплатно „второ медицинско мнение“ за вашата диагноза и препоръчителен план за лечение от специалистите от Анадолу. Подайте вашите медицински документи и изследвания, преведени на английски език в офис на представителството. Ще получите второ медицинско мнение на специалисти от световна класа в рамките на 48 часа абсолютно безплатно.

Виж повече

Организираме ползването скрининг пакети за диагностика и профилактика на заболяванията. Клиниката разполага с най-модерните методи и технологии, а резултатите ще бъдат разгледани от добри диагностици и опитни лекари. Ранната диагностика и своевременното лечение са ключ към успешното преодоляване на рака и други заболявания в начална фаза.

Като официално представителство гарантираме цялостна безплатна подкрепа при подготовката и превода на всички необходими документи. Ако състоянието на пациента не налага настаняване в болницата, съдействаме за намиране на хотел или квартира за времето на престой в Истанбул.

Виж повече

Организираме безопасен транспорт на пациента и му осигуряваме повишен комфорт и специално внимание от персонала на превозвача, ако физическото състояние на пациента го изисква. Резервираме самолетни билети и безплатен трансфер от летището до клиниката и обратно. 

Виж повече

Осигуряваме пълна организация на диагностиката и лечението в клиниката, включително среща с лекари. На всички етапи на лечение в нашата клиника, пациентът е придружен от координатор и квалифицирани преводачи (безплатно).

Виж повече

След завръщането ви у дома продължаваме да поддържаме комуникация между лекуващия лекар в Турция и лекаря, контролиращ състоянието ви в България. По този начин рехабилитацията и медицинската подкрепа на пациента се извършват и в периода на възстановяване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

лечение в Турция, Анадолу Медицински Център

Пациентите за нас

Историите, които разказват са различни, главните герои не си приличат, но има нещо което обединява всички тях. И това е тежката борба с най-лошата болест – рака и надеждата на тези хора за здрав и пълноценен живот. Тази надежда започва с една единствена стъпка, отвеждаща българите до Анадолу Медицински Център. А в тази първа стъпка им помага един човек – Мустафа Мехмедов, официалният представител в България.

Учудващо е, колко мили думи могат да изрекат хората за човек, който познават съвсем бегло. Удивително е, каква благодарност струи от очите на българите, на които Мустафа Мехмедов е помогнал.

Медиите за нас

Решението за лечение в чужбина рядко е прищявка на пациента и близките му. Повечето пациенти, които търсят лечение в чужбина са с тежки проблеми, които у нас не са решени, въпреки че болните са направили опит. Турция води целенасочена политика за създаване на условия за здравен туризъм и е сред водещите дестинации в света за този тип пътувания, а чуждестранните й пациенти растат постоянно. Заради тях българските медии нарекоха Анадолу Медицински Център „Болница на надеждата“. 

образна диагностика, лечение в Турция, Анадолу Медицински Център

Защо да изберете Анадолу Медицински Център?

Лечение в чужбина е решение, но най-важното е да изберете правилната болница.

Johns Hopkins Medicine, USA

Договорът за афилиация със световноизвестния Johns Hopkins Medicine подпомага трансфера на знания да предоставяме медицински услуги по световни стандарти.

Медицински лидер с JCI accreditation

Авангардните методи и технологии, висококвалифицираните опитни специалисти, индивидуалния подход в грижата за пациента осигуряват високите клинични показатели.

Години наред в TOP 10 Global hospitals

Отличена сред болниците, които осигуряват съвременно медицинско лечение и всеобхватна грижа за чуждестранни пациенти, вкл. със златната акредитация от Planetree.

Официално представителство на Анадолу Медицински Център

Офисите на българското представителство не са медицинско заведение и предоставят само безплатни услуги за организиране на лечение в болницата в Истанбул, Турция.

гр. София

гр. Пловдив