Продължете към съдържанието

Пациентите, проучващи лечение в чужбина, могат дистанционно да получат безплатно второ медицинско мнение от специалистите на Анадолу Медицински Център в Истанбул. Болницата предлага експертна диагностика и модерно лечение на рак и други жизненоважни заболявания.

Медицинска документация

Медицинската документация, с която пациентът разполага (история на заболяването, здравословното състояние на пациента в момента, епикризи, снимки) трябва да бъде преведена на английски език и изпратена в Анадолу Медицински Център чрез представителните офиси в София и Пловдив. Всяка допълнителна информация, свързана с оплаквания, симптоми или въпроси на пациента, ще бъде взета под внимание при съставяне на второ медицинско мнение. Можете да установите контакт с нашите представители.

Второ медицинско мнение

На база на документите, изпратени от пациента, специалистите от Анадолу Медицински Център поставят своята диагноза, препоръчват допълнителни изследвания и предписват подходящо лечение. Пациентът ще получи второ медицинско мнение до 3 дни. Пакетът е придружен с информация за продължителността и приблизителните разходи по престоя на пациента.

Решение за лечение в чужбина

При решение на пациента да предприеме лечение в Анадолу Медицински център, с екипът от представителните офиси в България или екипът от департамент Международни услуги в Истанбул се уточняват всички подробности свързани с транспорта, посрещането, настаняването и медицинските процедури. По този начин притесненията, свързани с лечение в чужбина, се преодоляват още преди пациентът да тръгне за Истанбул. Научете повече

Медицински направления

 Ние не сме привърженици на тяснопрофилната диагностика и лечение, тъй като всички системи на организма се влияят една от друга по много и различни начини. По тази причина предлагането на комплексни и интегрирани грижи за пациента е основен принцип за нас. 

Вижте повече

В отделенията по онкология се диагностицират и лекуват всички видове рак. Онкологичните отделения на Анадолу Медицински Център са обединени на принципа “болница-в-болницата”, където Вие ще бъдете лекувани персоналнос индивидуализирани грижи и всички удобства. 

Вижте повече

В отделенията по онкология се диагностицират и лекуват всички видове рак. Онкологичните отделения на Анадолу Медицински Център са обединени на принципа “болница-в-болницата”, където Вие ще бъдете лекувани персоналнос индивидуализирани грижи и всички удобства. 

Вижте повече

Кибернож е най-безопасният метод за неинвазивно лечение на рак. Анадолу Медицински Център разполага с Кибернож от 2005 г. За 10 години опитният екип е излекувал хиляди пациенти от над 20 страни. Отделението по радиационна онкология разполага с най-съвременните технологии за радиохирургия.

Вижте повече

Иновативните радионуклидни терапии са резултат от развитието на съвременната концепция за персонализирано лечение на рак. Такива са: Галий-68 PSMA PET/CT, Галий-68 DOTATATE, Лутеций – PSMA, Лутеций-DOTATATE, Радиева терапия, Актиниево лечение и други.

Вижте повече

Специализираният център по трансплантация на костен мозък предоставя надеждно лечение на хематологични видове рак като левкемиялимфома и миелома. Процесът на трансплантация обхваща времето от вземане на решение, подготовката на пациента, осъществяване на трансплантацията, проследяване в периода на хоспитализация и след изписване.

Вижте повече

В отделението по ортопедична онкология на Анадолу Медицински Център се лекуват злокачествени тумори на кости и меки тъкани, включително остеосарком, сарком на Ewing, хондросарком, фибросарком, метастазен карцином, миелом и други метастатични костни тумори.

Вижте повече

Центърът за лечение на рак на гърдата към Анадолу Медицински Център предоставя комплексна диагностика и лечение. Тя включва от рутинен скрининг до пластична хирургия. Както и пълен пакет услуги, отговарящ на всички нужди на пациентите с диагноза рак на гърдата.

Вижте повече

Преди години онкоболните пацианти с рак на перитонеума се считаха за пациенти в терминален стадий, на които се прилагаше палиативно лечение и системна химиотерапия, без особен резултат. Днес обаче, животът на пациентите може да бъде удължен посредством интраабдоминални химиотерапевтични методи, известни като HIPEC и PIPAC.

Вижте повече

В центъра по урологична онкология опитните специалисти изцяло се посвещават на диагностиката и лечението на: рак на простатата, рак на пикочния мехур, тумори на надбъбречната жлеза, рак на тестисите, рак на бъбреците.

Вижте повече

Отделението по гинекологична онкология лекува пациентки с туморни образувания на женската половата система като рак на маточната шийка, рак на яйчниците, рак на матката, както полипи и миоми. След обстойна предварителна оценка на заболяването се прилага индивидуален план за лечение. 

Вижте повече

Отделенията по неврологични науки: неврологияневрохирургия и психиатрия, работят в тясна координация, тъй като в практиката им се срещат припокриващи се симптоми и заболявания, към които следва да се подходи цялостно. 

Вижте повече

В Комплексния център по краниофациална хирургия се извършват оперативните процедури на черепа и лицевите кости, които решават вродени аномалии или придобити деформации, причинени от тумори или злополуки в областта на шията и главата. Центърът ползва виртуална хирургия и триизмерно моделиране за изработване на протези при липсващо око, ухо, нос, пръсти.

Вижте повече

Отделението по естетична, пластична и реконструктивна хирургия предлага услуги на международно ниво като използва най-модерно оборудване и новаторски хирургични техники. Някои процедури се изпълняват в същия ден, което дава възможност на чуждестранните пациенти да получат обслужване без да бъдат хоспитализирани.


Вижте повече

В отделенията по кардиология и сърдечно-съдова хирургия се стремим да предпазим Вашето сърце чрез диагностициране и лечение на всички проблеми по най-добрия възможен начин. В отделенията се диагностицират и третират редица сърдечно съдови усложнения.

Вижте повече

Специалистите от отделението по гръдна хирургия лекуват успешно гръдни и белодробни заболявания на пациенти от всички възрастови групи. Тук широко приложение намира роботизираната хирургия с Да Винчи.

Вижте повече

Отделението по ортопедия на Анадолу Медицински Център осигурява обслужване в областта на диагностиката, манипулациите и рехабилитацията на мускулно скелетни разболявания, които играят важна роля в ежедневна човешка дейност. 

Вижте повече

Минимално инвазивната хирургия е динамично развиваща се област, която включва лапароскопия, роботизирана хирургия, ендоскопски процедури. Новите методи са все по-широко застъпени в общата хирургия, гръдната хирургия гастроентерологията, урологията и гинекологията.

Вижте повече

Интервенционна радиология включва ориентираните към диагностика и лечение перкутанни и ендоваскуларни процеси с помощта на специална игла, тел или катетър и допълва методи като ангиографията, компютърната томография и ултразвуковата диагностика.

Вижте повече

Проблемните двойки, лекувани с последните технологии и най-новите модерни методи, се радват на висок процент на успеваемост в отделението за асистирана репродукция IVF – “Ин-витро” към Анадолу Медицински център под ръководството на специализирана група лекари.

Вижте повече

Официално представителство на Анадолу Медицински Център

Представителството в България не е медицинско заведение и предоставя само безплатни услуги за организиране на лечение в болницата в Истанбул, Турция.

гр. София

гр. Пловдив