Продължете към съдържанието
Начало » Статии » Прием на пациенти по време на COVID-19

Прием на пациенти по време на COVID-19

Анадолу Медицински Център е посветен на онкологията и здравето на нашите пациенти е главен приоритет.

Анадолу Медицински Център въведе нови болнични политики за прием на пациенти и техните придружители. Болницата беше отворена през целия период на мерките срещу Covid-19. Тя не е работила като пандемична болница. Взети са всички мерки, целият болничен комплекс да бъде зона без коронавирус.

Наскоро Турция отвори границите си за определени страни и Анадолу Медицински Център отново посреща чуждестранни пациенти. Грижата за пациента поставя на първо място безопасността за здравето му. Заради това са въведени стриктни болнични политики за прием на пациенти и техните придружители.

Повече по темата можете да научите от д-р Индже Айвас, медицински мениджър в Департамент Международни услуги и прием на пациенти:

„Надяваме се това съобщение да Ви намира в добро здраве и безопасност в тези времена. Всички сега се опитваме да разберем „Новото нормално“ за всички нас по света. С това кратко съобщение предоставяме актуална информация какво се случва в нашата болница и какви са новите ни политики. Бихме искали да насърчим нашите настоящи и нови пациенти да не забавят лечението си и да не отлагат грижата за своето здраве.

Наскоро Турция отвори определени сухопътни граници и посреща полети от определени страни. Нашата болница беше отворена през целия период на мерките срещу Covid-19 през последните месеци и ние продължаваме да работим. Бихме искали да изясним, че не сме били пандемична болница и сме безопасна от Covid-19 болница.

Ние сме болница, посветена на онкологията и здравето на нашите пациенти е главен приоритет.

Затова настоящата болнична политика е пациенти и техните придружители, да си напрaвят PCR тест за Covid-19 в България преди да тръгнат на път. Щом пристигнат в клиниката на пациенти и техните придружители отново се прави PCR тест за Covid-19 в спешно отделение. След това ние любезно ги молим да се самоизолират в тяхната хотелска стая за 48 часа преди втори PCR тест за Covid-19. Веднага щом тези два теста са доказано негативни, пациентът може да започне своите изследвания и лечение.

Важно е да се знае и ние искаме да подчертаем това, че прилагаме този процес не само, защото искаме да осигурим безопасност за всеки, но най-вече заради благополучието на пациентите. Имайки пред вид, че голяма част от пациентите ни са онкологични пациенти, ние всички знаем, че болните от рак са с повишен риск, ако са Covid-19 позитивни. Нещо повече ние знаем, че много пациенти могат да бъдат без симптоми и ако са Covid-19 позитивни, това може да увеличи риска за тяхното лечение и възможните прояви на странични ефекти. Затова е много важно да знаем това преди започване на лечение и лечението да бъде променено спрямо резултатите от тестовете.

Още веднъж ние Ви насърчаваме да не отлагате грижата за здравето си. Бъдете здрави и се надяваме да се видим скоро. Моля не се притеснявайте да се свържете с нас по всяко време чрез социалните медии, имейл, телефон. Както знаете нашия екип от департамент Международни услуги е опитен и ние сме тук на разположение да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем.“

Видео съобщението на д-р Индже Айвас, медицински мениджър в Департамент Международни услуги в Анадолу Медицински Център, можете да видите тук.

Свържете се с нас

гр. София
бул. Г.М. Димитров 62
+359 2 441 06 62
+359 882 10 39 40
+359 878 60 14 19
amc_sofia@abv.bg

гр. Пловдив
бул. Асеновградско шосе 2Б
+359 32 51 15 92
+359 888 50 14 86
+359 878 60 14 19
amc_plovdiv@abv.bg