Продължете към съдържанието
Начало » Статии » Превантивна Медицина

Превантивна Медицина

Превантивна Медицина от Анадолу Медицински Център. Той притежава най-модерна апаратура за съвременна диагностика и лечение. Нашето стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine, САЩ дава възможност да предлагаме значително подобрени услуги още от прегледа, през диагностиката и евентуалното последващо лечение.

Анадолу Медицински Център прилага мулти-дисциплинарния подход на Johns Hopkins Medicine. Тъй като всички системи на организма се влияят една от друга по много и различни начини. Поради това предлагането на комплексни грижи за пациента е основен принцип за нас. Ние не сме привърженици на тяснопрофилната диагностика и лечение.

С всички свои отделения за диагностициране и лечение на едно място, Вие можете да извършите своя профилактичен преглед лесно и бързо. Специални инструктори ще Ви съпътстват през цялото време, за да Ви осигурят бърз и удобен достъп до различни процедури и манипулации.

Съвременната медицина подчертава важността на превантивните мерки и терапия. В днешно време сме способни да предпазим пациентите си от много усложнения. Както диабет, хипер-холестеролемия, остеопороза. Също и от някои видове рак, като например рак на млечната жлеза (т.н. рак на гърдата) и рак на простатата.

Оперативен преглед

Ранното откриване на някои заболявания е възможно благодарениние на превантивна медицина. Това включва периодични прегледи и изследвания. Някои превантивни мерки могат да бъдат взети единствено, ако латентните проблеми се открият по време на ранен преглед. Но работещите хора, които са непрекъснато в движение, не винаги е възможно да намерят достатъчно време за пълна оценка на здравословното си състояние. За да помогне на тези хора Анадолу Медицински Център предлага услугата еднодневен оперативен преглед с резултати, получавани на същия ден.

Свържете се с нас

гр. София
бул. Г.М. Димитров 62
+359 2 441 06 62
+359 882 10 39 40
+359 878 60 14 19
amc_sofia@abv.bg

гр. Пловдив
бул. Асеновградско шосе 2Б
+359 32 51 15 92
+359 888 50 14 86
+359 878 60 14 19
amc_plovdiv@abv.bg