Продължете към съдържанието
Начало » Статии » Награда „Сигурност на пациента“

Награда „Сигурност на пациента“

Анадолу Медицински Център получи награда „Сигурност на пациента“ на ежегодния „Форум на Партньора“. Той се състоя на 25.10.2016 г. в Johns Hopkins University Hospital в Балтимор.

Анадолу Медицински Център е една от 18-те болници от цял свят, които работят в стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine. Тези болници работят за подобряване на здравеопазването в световен мащаб. Ежегодният “Форум на партньора“ се явява точка за международни контакти на повече от 2000 специалисти. Пациентът е в центъра на вниманието във всички програми и стандарти на обучението, изследването и обслужването за партньорите на Johns Hopkins Medicine International.

Анадолу Медицински Център бе отличен с награда „Сигурност на пациента“.

Също и с първо място за проекта „Подобряване безопасността на хирургическите операции  чрез спазване на контролен лист от процедури“. Той е изготвен под ръководството на д-р Хишам Аладаб, заместник-директор по „Клинично качество и сигурност на пациента“.

„Това е награда не само за проекта, но и за нашата работа за подобряване на безопасността в хирургическия период. Без съмнение, това е екипна работа и ние поздравяваме всички служители от департамент:

  • Хурургия и отдел Стратегическо планиране и развитие на ефективността.

Ние отдаваме голямо значение на „Клиничното качество и сигурността на пациента“. Също провеждаме научни и академични изследвания за подобряване на нашата клинична практика. Виждаме ефективността на тези дейности и за нас е изключително удовлетворяващо, че споделянето на опита ни се оценява на национални и международни форуми. Сега Анадолу Медицински Център е признат и от Johns Hopkins Medicine. За нас това е много ценно.“, каза д-р Аладаб.

От 2002 година досега, обект на договора за стратегическо сътрудничество между  Анадолу Медицински Център и Johns Hopkins Medicine са върховите стандарти за качествено медицинско обслужване. Това признание от Johns Hopkins Medicine ни прави референтен център в областта на здравеопазването не само в региона, но и в световен мащаб.

За повече информация, моля посетете www.anadolumedicalcenter.bg

Свържете се с нас

гр. София
бул. Г.М. Димитров 62
+359 2 441 06 62
+359 882 10 39 40
+359 878 60 14 19
amc_sofia@abv.bg

гр. Пловдив
бул. Асеновградско шосе 2Б
+359 32 51 15 92
+359 888 50 14 86
+359 878 60 14 19
amc_plovdiv@abv.bg