Продължете към съдържанието
Начало » Статии » Надеждата започва с Мустафа Мехмедов

Надеждата започва с Мустафа Мехмедов

Учудващо е, колко мили думи могат да изрекат хората за човек, който познават съвсем бегло. Удивително е, каква благодарност струи от очите на българите, на които Мустафа Мехмедов е помогнал. Ето какво споделят някои от тях:

Имаме късмет с този човек

„Каквото и да ви кажа за Мустафа, няма да мога да го обрисувам толкова истински“, казва съпругата на Иван Любомиров*. „Той просто е страхотен човек. Няма такъв човек – няма близък, няма познат, няма роднина, които да могат да се сравнят с него. Срещу нищо. Абсолютно всеотдаен и загрижен срещу едно благодаря. Не само, когато ни заведе за първи път до Анадолу, а и след това на няколко пъти сме пътували с него, когато се е налагало и когато синът ми не е можел да ни закара. Не само това  – той и там на място продължава да бъде загрижен. Пита лекарите, какво трябва да се направи, дава ти кураж. Имаме късмет с този човек тук в България. Освен това моето впечатление е, че Мустафа се ползва с изключителен авторитет в Анадолу Медицински Център и пред лекарите. Винаги гледа да си уреди пациентите, с някакво предимство си води хората“, споделя развълнуваната съпруга.

Винаги да услужи

Йорданка Николова от Панагюрище се връща с благодарност към първата си среща с представителя на Анадолу Медицински Център в България.  „Свързах се с Мустафа Мехмедов и отидох до офиса му в Пловдив. Там преснимаха епикризите и всичките ми медицински документи. Преведоха изследванията ми и да ги изпратиха до Анадолу Медицински Център. Аз само ги занесох, нищо друго не съм правила.  Мустафа е толкова народен човек, стабилен, учтив, винаги да услужи… Винаги помага и ако нещо не е наред, той ще направи всичко възможно да го оправи. Вживява се в случаите на болните, съдейства им, дава им кураж.“

Много добър човек

„Мустафа Мехмедов е много печен човек“, типично по мъжки коментира Анатолий Здравков от Павликени. „Откакто съм приключил с лечението си в Анадолу Медицински Център, сигурно над 50 човека са ми се обадили да ме питат за там. Аз постоянно давам телефонния номер на Мустафа. Оттам нататък не знам какво правят, но щом веднъж се свържат с него, той вече им показва пътя. Много добър човек е!

Като баща за детето ми

„Заминахме за Анадолу Медицински Център 5 коли с болни българи“, спомня си Любомира, майката на 7-годишния Кристиян. Мустафа ни заведе до клиниката. Беше се обадил и подготвил всичко. Вечерта останахме в хотела, който е до болницата. Сутринта имахме организирани часове, консултации, всичко беше подредено… Сега всичко е наред със сина ми“, продължава Любомира. „Слава на Бога, наистина всичко е наред. Благодарение и на нашите приятели, които ни свързаха с Мустафа, благодарение на Мустафа, който е уникален човек. Той е като баща за детето ми, просто толкова много го обича, толкова много се е грижил за него, не ни е оставял и той в най-трудните моменти до ден днешен“, вълнува се младата майка.

100 процента доверие

„На Мустафа може да се има на 100 процента доверие. И той прави най-доброто, което може, за да ти помогне. В такъв момент всеки тръгва с един страх и ако нямаш такъв човек като Мустафа, който да те придружи, който да те настани, който за ръка да те води от кабинет на кабинет, ще е много трудно, изключително трудно.“, споделя съпругата на 70-годишния Иван Любомиров*.

Свържете се с нас

гр. София
бул. Г.М. Димитров 62
+359 2 441 06 62
+359 882 10 39 40
+359 878 60 14 19
amc_sofia@abv.bg

гр. Пловдив
бул. Асеновградско шосе 2Б
+359 32 51 15 92
+359 888 50 14 86
+359 878 60 14 19
amc_plovdiv@abv.bg