Продължете към съдържанието
Начало » Статии » При метастази в черния дроб и в надбъбречните жлези – лечение с Кибер Нож

При метастази в черния дроб и в надбъбречните жлези – лечение с Кибер Нож

Ракът има специфична система на еволюиране, а появата на метастази в черния дроб и надбъбречните жлези показва напреднал стадий на заболяването, който се определя като четвърта фаза.

Ракът на гърдата, на дебелото черво, на хранопровода, на белите дробове, меланомата, ракът на панкреаса и на стомаха са сред заболяванията, които метастазират в черния дроб.

Технологията, която се използва с успех при всички видове рак. Включително и в напреднали стадии с метастази в черния дроб и надбъбречната жлеза, се нарича Кибер Нож. Това е най-усъвършенстваната технология в света. Тя съчетава производство на радиация с роботизирана ръка. Това е система, която проследява и потвърждава мястото на тумора и позволява автоматична компенсация на движенията на пациента. Това се случва като насочва лъчите и в реално време наблюдава определената за манипулация зона, като предпазва здравите тъкани от облъчване. Уредът успешно намалява злокачествената маса и дори напълно я отстранява.

Използването на Кибер Нож се превръща в животоспасяващо средство, което повишава качеството на живот на пациентите, а успехът на лечението е 72%.

Предимства на Кибер ножа – безболезна и безкръвна процедура; не се налага анестезия и хоспитализация; лъчите се насочват с прецизност до 1 мм като се постига най-слабо облъчване на периферната тъкан; роботизирана ръка отчита движенията на пациента и прави съответните корекции; третираната зона се наблюдава в реално време.

Прочетете повече в anadolumedicalcenter.com

Свържете се с нас

гр. София
бул. Г.М. Димитров 62
+359 2 441 06 62
+359 882 10 39 40
+359 878 60 14 19
amc_sofia@abv.bg

гр. Пловдив
бул. Асеновградско шосе 2Б
+359 32 51 15 92
+359 888 50 14 86
+359 878 60 14 19
amc_plovdiv@abv.bg