Продължете към съдържанието
Начало » Статии » Безплатна диагноза обяви Анадолу Медицински Център

Безплатна диагноза обяви Анадолу Медицински Център

Безплатна диагноза обяви Анадолу Медицински Център!

Според Международната харта за правата на пациента всеки има право на второ медицинско мнение. Това право Анадолу Медицински Център предоставя безплатно. Документацията:

  • медицинската история на заболяването;
  • епикризи;
  • снимки;
  • всичко с което разполага пациентът.

Те трябва да бъде преведени на английски език. Всяка допълнителна информация, свързана с оплаквания, симптоми или въпроси на пациента. Също ще бъде взета под внимание при съставянето на диагнозата.

Резултат от безплатната консултация пациентът получава до 3 дни. Освен мнение за диагнозата лекарите от Анадолу Медицински Център препоръчват подходящо лечение. Като координаторите предоставят информация за продължителността и приблизителните разходи за престоя на пациента. Важно да се отбележи, че пациентът може да получи медицинско мнение и от Johns Hopkins Medicine в САЩ, което за разлика от това в Истанбул, е платено.

Второто медицинско мнение, дадено от специалистите от Анадолу Медицински Център, цели да осигури и гарантира комплексна диагноза и да се постигне максимално добър резултат за всеки до пълното му излекуване.

Анадолу Медицински Център не е обикновено болнично заведение

Той е институция, която следва неотлъчно своята мисия – да предлага здравно обслужване на равнището на световните стандарти в името на повишаване на качеството на живот. С визията да се превърне в еталон за здравни услуги центърът следва стандартите на изследване, диагностициране и лечение, разработени и прилагани от американския лидер Johns Hopkins Medicine.

Добрите експерти, мултидисциплинарният подход, иновативните технологии и прилагането на персонализирана терапия са комбинация от фактори, които гарантират добрите резултати от лечението в този център.

В годините центърът придоби популярност не само заради лекарите, специализирали в престижни международни институции, но и благодарение на мултидисциплинарния подход и специфична персонализирана терапия, които се прилагат към всеки пациент. Анадолу Медицински Център приема хиляди пациенти годишно от цял свят, като поема цялостната грижа за тях.

Офисите на Анадолу Медицински Център в България са в София и Пловдив. По-подробна информация – от www.anadolubg.com.

Източник: Dnes.bg

Свържете се с нас

гр. София
бул. Г.М. Димитров 62
+359 2 441 06 62
+359 882 10 39 40
+359 878 60 14 19
amc_sofia@abv.bg

гр. Пловдив
бул. Асеновградско шосе 2Б
+359 32 51 15 92
+359 888 50 14 86
+359 878 60 14 19
amc_plovdiv@abv.bg