Продължете към съдържанието
Начало » Статии » След диагноза тумор в мозъка: “Не съм виждал такава болница”

След диагноза тумор в мозъка: “Не съм виждал такава болница”

Страшната диагноза тумор в мозъка.

Петдесет и две годишният Стефан Обретенов от Бургас усеща първите признаци на сериозно неразположение по време на работа. След редица изследвания и направен магнитен резонанс, той чува страшната диагноза „тумор в мозъка“. Обретенов се подлага на две операции в България, но изследванията след тях установяват наличие и на друго образувание. Тогава по предложение на дъщеря си, Стефан Обретенов се насочва към Анадолу Медицински Център.

Преди да предприеме пътуването си до Истанбул Стефан Обретенов изпраща всички свои документи и резултати от изследвания в Анадолу Медицински Център. Посещава истанбулската болница за изследвания и след обстоен преглед, лекарите решават, че операцията е най-подходящото лечение, което може да се предприеме.

По това време състоянието на Стефан е все по-влошено. Поради засегнати области в мозъка, той не може да движи единия си крак и едната си ръка и има затруднен говор. Сложната операция е проведена от невролога проф. д-р Тунчер Сюзер, специалист от Департамент Неврология и неврохирургия на Анадолу Медицински Център. След полагащия се възстановителен период от подобна хирургическата интервенция Стефан Обретенов се завръща в Бургас готов за пълноценен живот.

“Проучихме всичко преди да дойдем тук. Наистина бяхме впечатлени. Получих персонално внимание от всеки лекар, медицинска сестра, администратор и преводач, с който срещнахме. Лично генералният директор на Анадолу Медицински Център ме посети в стаята ми, за да види как съм. Не съм виждал такава болница в България. Работата на всички специалисти и обслужващи лица в Анадолу Медицински Център е силно впечатляваща и затова ще продължа лечението си тук. Бих препоръчал диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център на всички нуждаещи се”, споделя с удовлетворение Стефан Обретенов.

Свържете се с нас

гр. София
бул. Г.М. Димитров 62
+359 2 441 06 62
+359 882 10 39 40
+359 878 60 14 19
amc_sofia@abv.bg

гр. Пловдив
бул. Асеновградско шосе 2Б
+359 32 51 15 92
+359 888 50 14 86
+359 878 60 14 19
amc_plovdiv@abv.bg