Продължете към съдържанието
Начало » Статии » Бърза диагностика

Бърза диагностика

"За 3 дни поставиха диагноза"

Това са думите на Николай от Варна, който извървява с майка си Цонка пътя на диагностиката и лечението на заболяванието й. „За реално три дена успяха да направят всички необходими изследвания на майка ми.“

След повече от година многобройни изследвания в България и Турция, по препоръка на позната, Николай се свързва с представителството на Анадолу Медицински Център в Пловдив. „За ден и половина два успяхме да организираме посещение в болницата в Истанбул. За три дни успяха да направят изследвания и да назначат лечение, което е щадящо организма на пациента.“ Николай споделя, че Анадолу Медицински Център разполага с най-добрата техника, която има по света. Също така има лаборатории, които се намират в самата болница. Така не се налага да се изпращат взетите изследвания в други лаборатории, извън болницата. Това предоставя на лекарите много бързо действие на диагностициране. В момента, в който ви направят прегледа и изследванията, веднага те отиват в лабораториите за изследване. До 2-3 дни имате резултат каква е диагнозата и какво ще бъде лечението. 

"Невероятен отдел за чуждестранни пациенти"

Анадолу Медицински Център разполага с „невероятен отдел“, който е с преводачи на няколко езика. „Преводачките на български език са много добри, услужливи, съпричастни към нашите случаи и ни съдействат изключително много.“ 

Също така отдел „Международни услуги“ работи с няколко хотела, в които може да отседне пациента, когато не се налага да бъде в хоспитализиран. 

"Препоръчвам на всеки"

„Затова препоръчвам на всеки, който има проблеми с диагностицирането в България, да дойде тук и да проведе лечение в Анадолу Медицински Център“

Цялото видео можете да гледате тук.

Диагностика на рак за 24 часа

„Естествено е пациентите да се стресират, докато чакат резултатите от патологията. Затова е важно болницата да разполага с цялото необходимо оборудване.  Необходимо е болницата да разполага и с квалифициран и достатъчен персонал. За правилна дейност на лабораторията трябва да се прилагат и качествени консумативи. Процесът на диагностика е много по-ефективен и по-бърз с обединяването на всичко това.

С редки изключения, диагнозата на рутинна биопсия на гърдата може да бъде поставена в рамките на 24 часа. Така стресът на пациентките в процеса на изчакване се свежда до минимум и подходящото лечение се започва, без да се губи време.“ споделя проф. д-р Хюсеин Балоглу, патолог.

С новите технологии и методи в Анадолу Медицински Център, диагноза се поставя бързо и лечението на рака започва без загуба на време. Повече прочетете тук.

Свържете се с нас

гр. София
бул. Г.М. Димитров 62
+359 2 441 06 62
+359 882 10 39 40
+359 878 60 14 19
amc_sofia@abv.bg

гр. Пловдив
бул. Асеновградско шосе 2Б
+359 32 51 15 92
+359 888 50 14 86
+359 878 60 14 19
amc_plovdiv@abv.bg