Брой 14 на Бюлетин “Здраве” на Анадолу Медицински Център

Брой 14 на Бюлетин Анадолу Медицински Център отново е сред ТОП 10 болници в света. Основание за това е не само модерната медицина, но и грижата за пациента, на която са посветени всички служители. Емоционалната подкрепа за справяне с рака има огромно влияние както върху физическото, така и върху психическото здраве. Затова популяризираме посланието на WCD „Ние можем. Аз мога. Да поискам подкрепа.
Проф. д-р Сердар Кахраман, завеждащ Отделението по неврохирургия. Той очертава как новите технологии допринасят за прецизните микрохирургични и невроендоскопски интервенции за лечение на мозъчните тумори.
В Брой 14 на Бюлетин ” Здраве” ще намерите подробно представяне на радиоемболизацията и хемоемболизацията като таргетни методи на лечение на рака на черния дроб, които се осъществяват от радиолозите в Центъра за интервенционална радиология.
Още в броя: Проф. д-р Айдън Аръджъ, Директор на Центъра по репродуктивно здраве, очертава факторите, които въздействат на фертилитета и обръща внимание на безплодието при мъжете.

С оглед комфорта и сигурността на пациента обръщаме внимание и на анестезията, която съпътства всякакви ежедневни или всеобхватни хирургични операции, интервенционални приложения, дори раждане на дете. А в рубриката Споделено, представяме разказа на Георги Атанасов – първият пациент на Анадолу Медицински Център.

Световният ден на рака, обединява населението на света в борбата срещу рака. За нас, Анадолу Медицински Център, борбата с рака е всеки ден. За много хора рака е тема на слухове и спекулации или повод за социална изолация. Популяризирайки ключовите послания на кампанията „Ние можем. Аз мога.“, ние искаме да намалим погрешните схващания, да повишим осведомеността, да променим възприятията, да подкрепим хората, засегнати от рака с точна информация за заболяването, лечение то и качествения живот въпреки рака.