Лъчезар Дилов е на 33 години. По професия е строителен инженер. През 2014 година, след оплакване от силни болки в главата, продължило около 6 месеца, му се налага да се подложи на спешна операция в болница “Токуда”. “Петнадесет дни след операцията се появиха абсолютно същите симптоми. Според мен операцията в България беше неуспешна и това беше основната причина, поради която дойдох в Анадолу Медицински Център.”, разказва Дилов.

В Анадолу Медицински Център след обстойни изследвания и консултации му поставят диагноза “Астроцитом в предната лява страна на главата”. Лечението включва трудна неврохирургична операция, продължила седем часа и половина.

“Намесата от страна на докторите в Анадолу Медицински център беше много професионална. За много кратко време нещата се случиха. Операцията продължи много по-дълго време и много по-отговорно, ако мога така да кажа. Искам да изкажа благодарност на моя лекар – проф. д-р Ахмет Хилми Кая. Искам да благодаря и на човека, който организира пристигането ми в Анадолу Медицински Център и извършването на операцията, той се казва Николай Стефчов”, разказва още Дилов.

Възстановителният период продължава общо двадесет и два дни, като през цялото време Лъчезар е разчитал на професионалните грижи на лекарите и медицинския персонал на Анадолу Медицински Център.

“Изказвам благодарност на целия екип на Анадолу Медицински Център за положените професионални грижи”, завършва разказа си Лъчезар.